London in England
Europa

London in England

14 Feb 2015

Deze stond al een poosje op ons lijstje om samen te bezoeken. Annie kwam hier regelmatig voor werk maar dan is er nooit tijd om de stad uitgebreid te bekijken. Onze vrienden Johan en Waleed hadden Dubai inmiddels ingewisseld voor Londen waardoor we een logeer adresje hadden in Maidaville, bij konden praten en de honden Peanut en Chocolat weer eens konden zien! Bij aankomst hebben we gelunched met Johan en zijn we vervolgens de stad in gegaan. Eerst Shoreditch in en daarna wat biertjes op Annie der werk. Heerlijk gegeten bij Johan en eigenlijk daarna gewoon lekker naar bed.

De volgende dag heeft Johan ons meegenomen op een enorme wandeling van Maidaville naar Borough Market, hier hadden we afgesproken met Carolyn! De wandeling begon bij Primrose Hill en Regent’s park waarna we onze weg vervolgenden naar Hyde park en the Royal Albert Hall. Vanuit daar dwars door het centrum via de St Pauls cathedral naar de overkant van de thames. Die we samen met Carolyn volledig hebben afgelopen en weer zijn overgestoken naar een wijnkelder voor welverdiende kaas en wijn!

Het was Valentijnsdag! Ruim van tevoren hadden we geserveerd in een ietwat teleurstellend restaurantje in het centrum van Londen. En we waren gebroken, we hadden zoveel gelopen. Prima om naar huis te gaan.

We hadden ons voorgenomen niet meer zoveel te lopen.. dat lukt ons dus nooit. We hebben een groot rondje gemaakt via het national history museum, Harrods en langs Buckingham Palace. Hebben we het indrukwekkende fotografie museum in Soho bekeken en toen zijn we gaan zitten. We hadden met Johan en Waleed afgesproken bij Picadilly circus om vervolgens een restaurantje op te zoeken en samen te eten.

Eddie heeft de maandag dat ik ging werken nog even het Emirates stadion bezocht. Waarna we samen naar het vliegveld zijn afgereisd.

 


Anne